Om oss

RETRODUNGEON

Orgnr: 8011264937
Rådjursvägen 23
463 72 Lödöse

0760 – 24 62 44
info@retrodungeon.se

OM RETRODUNGEON

Hos oss på RetroDungeon kan du köpa, sälja, och byta TV-spel. Vi har det mesta inom TV-spel från äldre klassiker till de nyaste spelen och konsolerna. Vi utför även enklare reparationer som till exempel skivslipning och batteribyten.

Vi har även massor av merchandise från kända tv-spel, filmer och serier. Här hittar du till exempel figurer, gosedjur, pussel, muggar och lampor.

Allt begagnat som säljs är ordentligt rengjort, renoverat och funktionstestat. Skivor slipas vid behov och vi har 3 månaders garanti på alla begagnade varor. Du har även 14 dagars ångerrätt.

Vårt mål är att alltid ha 100% nöjda kunder, så är det något som inte lever upp till era förväntningar så hör av er till oss så att vi kan hitta en lösning tillsammans.

Alla lagervaror finns i vår lagerbutik i Lödöse utanför Göteborg. Dessa skickas alltid inom en arbetsdag och beställningar gjorda innan klockan 9.00 skickas samma dag. Normal leveranstid är 2-3 dagar beroende på fraktsätt.

Vi har även beställningsvaror med lite längre leveranstid. Dessa är tydligt utmärkta på produktsidan och angiven leveranstid gäller antal arbetsdagar från att du lagt din order till att den når dig.

VI SOM JOBBAR HÄR

Peter

peter@retrodungeon.se

Peter är en gammal tv-spelsfantast som nu för tiden inte har tid att spela så mycket som han hade önskat. När det väl blir en stund med spel så spelar han helst Zelda eller Mario Kart.

Sara

sara@retrodungeon.se

Sara spelar gärna Zelda och har spelat serien sedan klassikerna Majoras Mask och Ocarina of Time släpptes på Nintendo 64. Nu för tiden blir det ganska mycket Animal Crossing för att varva ner.

VARFÖR SKA DU VÄLJA OSS?

SNABB FRAKT

Lagervaror

Vi skickar alla lagervaror inom en arbetsdag och normal leveranstid är 2-3 dagar efter att ordern är lagd. Mindre paket skickas som varubrev direkt till brevlådan och större ordrar som paket till närmaste DHL-ombud.

Beställningsvaror

De varor som är märkta som beställningsvaror har längre leveranstid. Leveranstiden är tydligt angiven på produktsidan och anger tid från att du lagt din order tills att den når dig.

GARANTI PÅ ALLT

Begagnade varor

Alla begagnade varor testas noggrant innan försäljning och har 3 månaders garanti. Trots det kan saker gå sönder eller inte motsvara förväntningar. Du har även 14 dagars ångerrätt som gäller från att du tog emot varan.

Nya varor

Alla nya varor kommer från etablerade märken och leverantörer och har ett års garanti. Du har även 14 dagars ångerrätt som gäller från att du tog emot varan.

STORT UTBUD OCH BRA PRISER

Utbud

Vi har ett stort utbud av varor, från begagnade spel som är 30-40år gamla till de senaste figurerna, gosedjuren och tv-spelen. För att kunna erbjuda ett ännu större sortiment har vi även listat beställningsvaror från kända märken och leverantörer.

Priser

Vi försöker att hålla konkurrenskraftiga priser även om vi är ett litet företag. På många varor är vi billigast och vi har dessutom snabb frakt på våra lagervaror och fantastisk service.

 

NÖJDA KUNDER ÄR VÅRT FRÄMSTA MÅL

Super bra varje gång jag beställer. Snabb, spårbar leverans. Skivorna är alltid fina och spelar bra. Rekomenderar 5 gånger om.

Ringde till detta företag för jag vill köpa pistol och spel till det. mycket trevliga och väldigt hjälpsamma. dock valde jag att köpa på ett annat ställe för jag va ute efter en annan pistol. men har köpt spel av dom tidigare. allt har varit klockrent!
tycker även att priserna är vettiga!

 

TIDNINGSARTIKLAR

Gamla tv-spel får nytt liv i Lödöse

ALEKURIREN 2022-03-29

LÖDÖSE. En verksamhet som hela tiden växer. Inom en snar framtid räknar Peter och Sara Börjesson att öppna en butiksdel hemma i garaget för försäljning av retrospel. – Det började som en hobby, men sedan januari 2020 driver Sara och jag rörelsen ihop, säger Peter.Läs artikeln »

Paret driver tv-spelbutiken RetroDungeon från hemmet i Lödöse

TTELA 2022-05-08

Utifrån ser Sara och Peter Börjessons hus ut som vilken villa som helst. Inne i bostaden bedrivs det dock företagsverksamhet på heltid. Stora delar av parets bostad har förvandlats till ett enda stort tv-spellager.
– Ju mer vi kan lägga till desto mer kan vi sälja, konstaterar de båda.Läs artikeln »