Köpvillkor

Dessa köpvillkor gäller när du handlar varor och tjänster hos oss på Retrodungeon.se 

 

Varor

RetroDungeon säljer främst begagnade retrotv-spel, alltså basenheter, konsoler, spel, kontroller och tillbehör för till exempel Nintendo 8-bit, Super Nintendo, Nintendo 64, Gamecube, Nintendo Wii, Playstation 1, Playstation 2, Playstation 3, Xbox och Xbox360. Vi gör rent, renoverar, kontrollerar och i de fall det krävs reparerar allt som vi säljer. Vårt sortiment utökas stadigt och nya varor läggs till varje vecka.

Tjänster

Vi erbjuder tjänster som till exempel slipning och reparation av skivor, rengöring och reparation av basenheter, och byte av batteri i spel. Du betalar förutom priset för tjänsten även för frakten för att skicka det som ska repareras till oss. Vi står för returkostnaden av det vi reparerat. Skulle vi inte klara av att laga eller reparera ett spel återbetalar vi kostnaden för reparationen men inte för frakten.

Paper Mario ReadingPriser, moms och betalning

Priset för alla varor anges inklusive moms. När du betalar visas det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning. Företaget innehar F-skattesedel och tillämpar reglerna om vinstmarginalbeskattning (VMB) på begagnade varor. I kundvagnen kan du läsa mer detaljerade betalningsvillkor och fraktvillkor efter att du valt betalalternativ och fraktalternativ.


Betalningssätt

Vi använder oss av Klarna Checkout där du som kund själv kan välja hur du vill betala. Du kan välja mellan att betala direkt eller vänta med betalningen till du har fått varan i din hand. Tryggt och säkert hela vägen.

Frakt & Leveranstid

Vi skickar alltid våra varor med fri frakt. Allt vi säljer finns i lager hos oss i Sverige och vi skickar normal varan in 1-2 arbetsdagar. Allt packas ordentligt och skickas med Postnord. Mindre försändelser skickas med vanligt porto större försändelser skickas spårbart som varubrev hem till dörren eller paket som hämtas hos ditt lokala ombud. För att värna om miljön så försöker i så stor utsträckning som möjligt att återanvända emballage och förpackningsmaterial. 


Ångerrätt

Din ångerrätt gäller under 14 dagar som börjar den dag du tog emot varan.  Du har inte ångerrätt om du har brutit förseglingen eller spelat det spel eller konsol som du erhållit.  Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Skulle varan bli skadad eller komma bort på grund av att du är vårdslös så förlorar du ångerrätten. När ångerrätten utnyttjas betalas returfrakten av dig som köpare.


Garantier och Reklamation

Vi lämnar garanti på alla begagnade varor i 3 månader. Vill du reklamera varan pga av ett fel så står vi naturligtvis för fraktkostnaden. Skulle det trots allt visa sig att varan är felfri så står kunden för fraktkostnaden. Återbetalning för varan sker så snart som möjligt efter att vi tagit emot varan.