DC Comics Batman pussel 180 bitar

DC Comics Batman pussel 180 bitar

DC Comics Batman pussel 180 bitar

Lägsta pris på PriceRunner/>Lagerstatus: I lager SKU: 77785472 Etiketter: ,

Låt ditt barn uppleva Gotham Citys mörka och spännande värld med DC Comics Batman Pussel. Med sina 180 bitar tar detta pussel med ditt barn på en visuell resa genom en ikonisk scen där Batman, den legendariska superhjälten, kämpar för rättvisa och bekämpar brott.

  • Antal bitar: 180
  • Storlek: 48,5×34,5cm
  • Tillverkare: Clementoni
  • Ålder: Rekommenderas för barn över 7 år

139.00 kr

DC Comics Batman pussel 180 bitar

Pusslets storlek på 48,5 cm x 33,5 cm ger ditt barn möjlighet att njuta av varje detalj av det actionpackade och färgstarka motivet. Utforska Batman och hans imponerande batdräkt, Gotham Citys silhuett och den spännande atmosfären som genomsyrar bilden.

Clementoni, en välkänd tillverkare inom pusselindustrin, ansvarar för skapandet av detta pussel. Varje bit är tillverkad med noggrannhet och hög kvalitet för att säkerställa en perfekt passform. Pusslets bitar är slitstarka och hållbara, vilket garanterar att ditt barn kan njuta av en smidig pusselupplevelse gång på gång.

Rekommenderat för barn över 7 år är detta pussel perfekt för både yngre fans av DC Comics och för de som älskar superhjältar och action. Det erbjuder en rolig och utmanande aktivitet samtidigt som det hjälper till att förbättra koncentrationen och problemlösningsförmågan.

Ge ditt barn eller någon annan möjligheten att bli en del av Batmans äventyr med DC Comics Batman Pussel. Lägg pusselbitarna och se den ikoniska scenen med Batman ta form framför dina ögon. Njut av känslan av spänning och hjältemod när ni pusslar ihop detta imponerande konstverk.

DETALJER:

Märke:
Serie:
Produkttyp:
Storlek:
Material:
Färg:
Övrigt:
GTIN:
Skick:
Lagerstatus:
Leveranstid:

Har du några frågor om denna produkt så hör av dig