Sälj till oss!

Du vet väl att vi köper in dina gamla spel och konsoler som du tröttnat på. Enklast säljer du genom att skicka ett mail med bilder på det du vill sälja till oss på info@retrodungeon.se så återkommer vi med ett bud. Det går att få pengar utbetalda via Swish, PayPal och banköverföring. Väljer du att byta in och köpa något av oss så kan erbjuda lite mer.

Merchandise

Du har väl inte missat att vi säljer Merchandise, det vill säga leksaker, samlarfigurer, gosedjur och mycket annat från dina favoritfilmer och tv-spel. All merchandise vi säljer kommer från licensierade tillverkare och håller bra kvalitet. Denna satsning är under utbyggnade så håll utkik på hemsidan, Facebook, och Instagram efter fler nyheter.

Reparation

Har ditt spel eller konsol slutat fungera så kan vi hjälpa till med enklare reparationer, rengöring eller skivslipning. Kolla in denna sidan eller kontakta oss på info@retrodungeon.se om du behöver hjälp med något som inte finns att beställa direkt.

Goomba from Super Mario

Över 3500 produkter

Just nu har vi över 3500 varor publicerade på hemsidan, och cirka 1500 produkter som väntar på att läggas upp. Så är det något som saknas så tveka inte att höra av dig så kan vi kika efter i gömmorna om vi har det du saknar.

Allt vi säljer finns i lager och skickas normalt dagen efter din beställning. Det går även bra att hämta din beställning direkt hos oss.